USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині обікрали будинок вчителя

1 Липня 2013 17:21
До приміщення Ковельського будинку вчителя вдерлися невідомі у ніч із 27 на 28 червня, що у самісінькому центрі міста, і там похазяйнували, - пише ПроКовель.

Як розповіли правоохоронці, злодії потрапили в середину будинку через вікно в туалеті першого поверху, яке виходить на задній дворик споруди. Вони деформували решітку та вийняли скло. У триповерховому будинку орендують кабінети безліч різних організацій, підприємці інші фізичні особи.

Певно, крадії розраховували на те, що тут таки є чим поживитися, тому встигли пошкодили та відкрили четверо дверей, однак, як не дивно, нічого звідти не поцупили. Оргтехніка, меблі, інші цінні речі залишилися на місцях, - повідомляють в міліції.

Начальник Ковельської міської організації професійної спілки працівників освіти і науки Володимир Ховайло запевнив, що в його кабінеті, який знаходиться зовсім поряд із злощасним санвузлом, тієї ночі не було нічого цінного, однак вхідні металеві, товстелезні двері, які невідомі також пошкодили, таки доведеться замінити.

Також Володимир Миколайович поділився своїми здогадами стосовно того, яким же чином крадії зламували двері: він переконаний, що вони використовували лома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus