USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині перекинулась вантажівка, яку переслідували лісівники.ФОТО

21 Листопада 2013 11:20
Мобільна рейдова група ДП «Колківське ЛГ» о 6 годині ранку 19 листопада помітила підозрілий автомобіль, який рухався із лісового масиву.

Оперативна група розпочала переслідування підозрілої вантажівки ГАЗ-53. Під час переслідування водій вантажівки не впорався із керуванням, та на великій швидкості автомобіль перекинувся. Про це повідомили у прес-службі волинських лісівників.

Лісопорушники встигли зняти номерні знаки та втекти із місця події. У покинутій машині було виявлено пиловник дуба у кількості 6 штук загальним об’ємом 4 кубометри.

Під час розслідування лісова охорона встановила факт лісопорушення у 20 кварталі Тельчівського лісництва державного підприємства «Колківське лісове господарство».

На місце події викликали слідчо-оперативну групу та працівників ДАІ Маневицького РВ УМВС.
Розпочалося слідство.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
цікаво Показати IP 21 Листопада 2013 15:02
а як же так переслідували, що порушники і номера встигли зняти і втікти. Варіантів два: або виявили, коли вже машина була перекинута і до переслідування даний факт немає ніякого відношення, чи переслідувачі "трішечки зачекали" (за дякую) поки порушники познімають номера і втічуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus