USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині піймали француза з чужим паспортом

25 Серпня 2010 12:47
На міжнародному пункті пропуску «Ягодин», що на Волині, співробітники Луцького прикордонного загону затримали чоловіка. З його слів він є громадянином Франції, однак залишав Україну чоловік з чужим паспортом.

Про це повідомили 25 серпня у Луцькому прикордонному загоні.

Четверо французів, серед яких був і затриманий, на власному автомобілі подорожували країнами Європи. Наостанок вони вирішили відвідати Крим та проїхати туристичними маршрутами України. Після вдалого вояжу поверталися додому та обрали для перетину кордону пункт пропуску «Ягодин».

На паспортний контроль чоловіки подали чотири документи громадян Франції, серед яких один викликав сумніви у інспектора прикордонного.

Охоронці кордону встановили, що паспорт не підроблений, але особі, яка його пред’явила, він не належить.

В подальшому затриманий, зі слів уродженець Лаосу 1987 року народження, повідомив, що є дійсно громадянином Франції, свій паспорт втратив, а щоб не зіпсувати заплановану подорож, позичив документ брата, з яким дуже схожий по фото.

Наразі правоохоронці через посольство Франції в Україні встановлюють особу затриманого та перевіряють всю надану інформацію, після чого у разі підтвердження горе-туриста очікує відповідальність за порушення державного кордону України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus