USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині піймали наркоторговців з амфетаміном

10 Листопада 2009 10:24
На Волині Служба безпеки України ліквідувала канал контрабанди синтетичних наркотиків, припинивши діяльність міжнародного злочинного наркоугруповання, яке налагодило поставки партій  амфетаміну та екстазі в Україну. Про це 10 листопада інформують «Волинські новини».
У ході спецоперації співробітники СБУ 7 листопада затримали двох наркокур’єрів – громадян Республіки Польща  та двох громадян України. У них вилучили 2 кілограми порошку амфетаміну та півтори тисячі пігулок цього наркотику. Такий «улов» на чорному ринку коштує майже півмільйона гривень – повідмили у прес-службі Управління СБУ у Волинській області.
 
Зловмисників, які приховали пакунки з наркотиками у салоні автівки, співробітники СБУ затримали після проходження ними митного пропуску «Ягодин» на відстані 12 кілометрів від державного кордону. 
 
Наступного дня у Києві із залученням бійців Центру спеціальних операцій СБУ затримано замовника цієї партії наркотичних засобів, який через розгалужену мережу розповсюджувачів планував реалізувати наркотики у Києві, Черкаській та Вінницькій областях.
 
Слідчі СБУ порушили кримінальну справу за ч.3 ст. 305 Кримінального кодексу України (контрабанда наркотичних засобів, вчинена організованою групою). П’ятеро затриманих перебувають під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Николай Показати IP 10 Листопада 2009 10:32
хоть что то сбушники делают, хотя, Волынская область является пограничной, поэтому уже по умолчанию она является транзитной територией для контрабанды, разных видов товара,надо боротся:)
Таня Показати IP 10 Листопада 2009 10:59
А скільки наркоти розповсюджується на Волині циганами! Де порушені кримінальні справи? а де затримані наркоторговці?ДЕ?
Vetal Показати IP 10 Листопада 2009 13:02
2 Таня Затримують тільки тих які не діляться з органами прибутками.
Roma Показати IP 10 Листопада 2009 13:24
Хоть одні сбушники чимось нормальним займаються...
Таня Показати IP 10 Листопада 2009 14:14
до Vetal. Тут ти правий, а для преси кинуть потім якісь неймовірні цифри для звітності щоб показати людям як вони наполегливо працюють.
Юка Показати IP 10 Листопада 2009 14:39
Прямо блокбастер який там розгортався і СБУ, і бійці центру спецоперацій. Але молодці! (цікаво, а це сбу-шники самі затримали злочинців, чи їм у цьому допомогли їх вірні друзі-пси?)? Бо, до речі, собачки у них там гарнесенькі служать :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus