USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині покарали автоперевізника за приховування інформації

16 Вересня 2013 18:25
В Іваничівському районі Волині покарали перевізника, який не розмістив у салоні автобуса інформацію про підприємство.
Про це повідомив начальник Інспекції з питань захисту прав споживачів у Волинській області Іван Смоленг,- інформує IA ZIK.

Працівники інспекції провели перевірку суб’єкту господарювання Іваничівського району, а саме перевізника. Вони встановили, що у салоні автобуса споживачам не надається необхідна, доступна, достовірна та своєчасна інформація про перевізника; позначення входу та виходу; загальна пасажиромісткість із зазначенням окремо кількості місць для сидіння пасажирів, що позбавляє споживача свідомого вибору послуги.
«Приписом, який є невід’ємною частиною до акта перевірки, господарюючого суб’єкта зобов’язано усунути зазначені недоліки. Припис інспекції виконаний», – стверджує Смоленг.
За виявлені порушення винну особу притягнуто до адміністративної відповідальності. А до перевізника застосували адміністративно-господарську санкцію.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Службовець Показати IP 16 Вересня 2013 22:52
Придурки! На сільських маршрутах і так перевізники не хочуть працювати, а тут за таку дрібницю... Супермаркетами й просточеними продуктами займіться!
службовцю Показати IP 17 Вересня 2013 10:39
А навіщо займатись супермаркетами? Якщо можна прийти у будь-який супермаркет і взяти "на халяву" торбу нормальних продуктів. Тут прострочки не покладуть...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus