USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині притягнули до відповідальності 857 чиновників

4 Липня 2011 17:58
Прокуратура Волинської області має серйозні претензії до роботи обласного контрольно-ревізійного управління, - заявив 4 липня прокурор Волинської області Андрій Гіль.

Високопосадовець розповів, що за перше півріччя 2011 року до відповідальності прокуратурою притягнено 857 посадовців органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Переважну більшість порушень фіксують при роботі посадовців контролюючих органів.

«Є багато питань до контрольно-ревізійного управління… Я, наприклад, незадоволений роботою окремих ревізорів по районах. Про це я висловив свої претензії прокурорам районів. Від них вимагаю чітко, якщо ревізор не здатний працювати, або не хоче працювати, то є документ реагування аж до звільнення з посади», – висловився він.

Гіль також зазначив, що цьогоріч через неналежне виконання законів та обов’язків державного службовця звільнено з посад сім працівників КРУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ревізор Показати IP 4 Липня 2011 21:17
КРУ - державна бюджетна організація, яка перевіряє такі ж державні бюджетні організації. Це те ж саме, якби лисиця була головним бухгалтером в курнику.
Валентин Показати IP 5 Липня 2011 09:43
Ось як, всі навкруги погані. Лише прокуратура працює без помилок та недоліків. Що ж, удачі Вам у Ваших не легких починаннях. І побажання. Працюйте на благо України, а не на замовлення, тоді й матимете повагу суспільства.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus