USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині троє п’яних зґвалтували бомжиху

21 Березня 2011 17:23
Напередодні вихідних троє молодих мешканців міста Володимира-Волинського, будучи у стані алкогольного сп’яніння, зґвалтували 43-річну жінку.
Після опівночі вони зайшли до залу очікування і зустріли Олену Г., яка не мала постійного місця проживання, тому вирішила відпочити та зігрітись у приміщенні. Про це повідомили у Волинському лінвідділку УМВСУ на Львівській залізниці
Погрожуючи застосувати силу, зловмисники змусили жінку роздягтися та зґвалтували її. Після цього виштовхали на вулицю.
Список жертв поповнив і чоловік. Під ранок він перший прийшов на станцію дочекатись потяга. Молодики його відлупцювали та кинули неподалік станції.
До Волинського лінвідділку УМВСУ на Львівській залізниці, що у місті Ковелі, зателефонував черговий райвідділу і повідомив, що медики райлікарні розповіли про покалічену людину, на яку напали невідомі.
А вже згодом до правоохоронців звернулась і жінка. Вона заявила, що троє осіб віком від 16 до 20 років її зґвалтували.
На вказане місце терміново виїхала слідчо-оперативна група.
Правоохоронці вже мали план ймовірного перехоплення злочинців. Разом із колегами з територіального відділу вони обшукали прилеглу територію та швидко вийшли на слід зловмисників.
Громадян Василя Ш., Сергія С. та Сергія Г. віком від 17 до 23 років правоохоронці затримали.
Жінка відразу впізнала кожного з кривдників. А згодом свої свідчення дав і чоловік.
У затриманих для експертизи відібрані мазки слизових оболонок статевих органів.
Згідно висновків медичного освідчення Сергій С. та Василь Ш. були п’яні.
До слова, останній у 2010 році скоїв крадіжку та був засуджений до 2-х років умовно. Тепер він у будь-якому випадку вдруге сяде на лаву підсудних.
Щодо його подільників, їм також загрожуватиме позбавлення волі на строк від 3 до 7 років відповідно до Статті 153 ККУ за насильницьке задоволення статевої пристрасті. Зараз зловмисників утримають під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Орися Показати IP 21 Березня 2011 17:32
Скоти!
serega Показати IP 21 Березня 2011 22:18
Будуть кукурікати на зоні!
катерина Показати IP 21 Березня 2011 22:52
каструваты выродкив.
VSC Показати IP 22 Березня 2011 10:19
Жесть, трое придурков в возрасте от 17 до 23 лет, изнасиловали 43-летнюю БОМЖИХУ!!! Это пипец, просто расстрелять без суда, или лучше катрировать. Зачем нам в стране такие придурки? Не дай Бог женятся и нарожают еще таких же идиотов.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus