USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині п’яний прикордонник чинив опір даішникам

11 Жовтня 2010 17:13
У селі Суходоли Володимир-Волинського району 8 жовтня близько четвертої години ранку працівники дорожньо-патрульної служби зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль «Фольксваген Т-4».
Поки інспектори пояснювали водію суть порушення та складали адміністративний протокол, з мікроавтобуса вийшов п'яний пасажир у формі прикордонника й почав погрожувати працівникам ДАІ. Про це повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.
Він поводився настільки агресивно, що розірвав формений одяг на одному з інспекторів. Відповідно до статей 12, 13, та 14 Закону України «Про міліцію» працівники ДАІ застосували до порушника спецзасоби та доставили до медичного закладу для освідчення на стан сп'яніння.
У Володимир-Волинській центральній лікарні медики констатували у правопорушника сильний стан сп'яніння та алкогольне отруєння.
Наразі триває слідство та вирішується питання щодо порушення кримінальної справи.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Zheniok Показати IP 11 Жовтня 2010 18:40
пля, невчить нічого випадок у Любешові, геть вже знахабніли скоти, коли вже їх будуть дебати по-повній. Їдеш черз Устилуг польські поліцаї культурні нормально виглядають, а в наших кілометрове пузо і хамство пре за версту
SPIKER Показати IP 11 Жовтня 2010 20:49
тенденція однако...добре що без автомата на цей раз...
privat Показати IP 11 Жовтня 2010 21:18
я тільки за щоб вони один одного побили. шо той козел на таможні шо той на дорозі. як то кажуть гамно до гамна лізе.
ВАУ Показати IP 11 Жовтня 2010 23:05
Цікаво,а яку ж горілку він пив???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus