USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

На Волині розшукують 6-річного хлопчика. ФОТО

17 Жовтня 2012 14:54
Учня школи-інтернату, 6-річного хлопчика, який пішов із гуртожитку і досі не повернувся, розшукують на Волині.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

Олександра Руслановича Жишка, мешканця села Війниця Локачинського району, розшукують правоохоронці Локачинського РВ УМВС України у Волинській області. Хлопчик, який народився 16 березня 2006 року, ‒ учень першого класу Затурцівської спеціальної школи-інтернату. Дитина пішла з гуртожитку школи 15 жовтня близько 15.00 і досі не повернулася.
Прикмети хлопчика: на вигляд ‒ 6-7 років, зріст 120 сантиметрів, повної статури, обличчя прямокутне, повне, волосся світле, коротке, ніс прямий, брови густі дугоподібні, губи товсті, підборіддя пряме, очі зелені.

Був одягнений: кофта в’язана косичкою (колір ниток: сірий переплетений із білими), під кофтою ‒ футболка в чорну та білу смужки, джинси коричневого кольору (на колінах вставки у вигляді авто), кросівки синього кольору.

Особливі прикмети: невиразна мова.

Дитина не має при собі ніяких документів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus