USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині щедрувальники побили й пограбували двох літніх людей

15 Січня 2009 11:59
Злочинці під час новорічних свят вигадали новий спосіб незаконного збагачення. Під виглядом щедрувальників двоє чоловіків у селі Граддя Маневицького району здійснили крадіжку з приватного будинку двох пенсіонерів, – повідомляють 15 січня «Волинські Новини».
13 січня, приблизно о 21.00, чергової частини Маневицького РВ УМВС в області надійшло повідомлення про відкрите заволодіння грішми у сумі 770 гривень. Відразу на місце події виїхала слідчо-оперативна група.
За інформацією ВЗГ УМВС у Волинській області, у помешканні 80-річних співмешканців працівники міліції з’ясували, що ввечері до стареньких попросилися щедрувати двоє чоловіків. Довірливі пенсіонери подякували щедрівникам та дали їм 2 гривні. Очевидно, що чоловікам не сподобалось це, і злочинці вирішили забрати те, що їм не додали. Незважаючи на поважний вік стареньких, чоловіки застосували до них силу і заволоділи їхніми грішми.
За описом постраждалих, грабіжники були майже однаково вдягнені: куртка з тканини чорного кольору середньої довжини, брюки з тканини чорного кольору, шапка в’язана також чорного кольору. Особливих прикмет у чоловіків пенсіонери не помітили: єдина відмінність між ними – фігура: один худорлявий, інший середньої статури.
Довідково:
Працівники органів внутрішніх справ застерігають громадян бути обачнішими та уважно ставитися до людей, яких впускають до себе у помешкання.
Також міліціонери просять при отриманні будь-якої інформації про осіб, що вчинили даний злочин, та місце їхнього перебування, терміново повідомити в Маневицький РВ УМВС за телефонами: 8(03376)2-15-76, 2-14-89, 2-17-96, 2-26-37.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus