USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині, скоївши наїзди на пішоходів, водії втікають

10 Січня 2009 16:01
На Волині 9 січня сталося три ДТП. У двох випадках автомобілі скоїли наїзди на пішоходів і зникли з місця аварії, – повідомляють «Волинські Новини».
На Горохівщині 9 січня, приблизно о 03.00, на автодорозі в селі Журавники невстановлений автомобіль скоїв наїзд на 19-річного пішохода непрацюючого жителя села Журавники. За інформацією офіційного сайту волинських правоохоронців, внаслідок ДТП пішохода з тілесними ушкодженнями госпіталізували в центральну районну лікарню. Автомобіль з місця пригоди зник. Однак уже встановлено, що ДТП скоїв, керуючи автомобілем «Део Ланос», 35-літній мешканець Львова.
А в Луцьку о 17.50 по вулиці Мамсурова водій, особа якого встановлюється, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода – 58-річну пенсіонерку, жительку міста Луцька. Внаслідок ДТП жінка з тілесними ушкодженнями потрапила в реанімаційне відділення центральної міської лікарні, де, не приходячи до свідомості, від отриманих тілесних ушкоджень померла. Автомобіль із місця пригоди зник.
Окрім того, також 9 січня у Луцькому районі о 19.30 34-річний житель села Вілька Садівська Локачинського району, керуючи автомобілем «Опель Вектра», по автодорозі поблизу селища Торчин скоїв наїзд на підводу під керуванням свого ровесника – непрацюючого жителя села Ворончин Рожищенського району. Внаслідок ДТП пасажирів підводи з тілесними ушкодженнями госпіталізовано в лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus