USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині син виштовхнув матір з вікна

29 Жовтня 2013 11:52
До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС зателефонував черговий лікар травматологічного відділення і повідомив, що до них із переломом ноги госпіталізована 54-річна місцева жителька. Слідчо-оперативна група, яка прибула до лікарні, з’ясувала, що тілесні ушкодження жінка отримала через свого 32-річного сина. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Мало не всі жителі багатоповерхівки збіглися до під’їзду на крик по допомогу. З’ясувалось, що жінка випала з вікна першого поверху. Зі слів заявниці, саме син виштовхнув її з вікна, попередньо вдаривши в обличчя кулаком. А причиною конфлікту, як стверджує жінка, стало те, що вона почала вимагати повернення грошей, які заховала під килимком у ванній кімнаті, а син їх вкрав.

Слідче відділення Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області розпочало кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією умисне легке тілесне ушкодження (частина 1 статті 125 Кримінального кодексу України). Триває слідство, призначено ряд експертиз, які допоможуть встановити обставини та ступінь отриманих жінкою тілесних ушкоджень.
Варто зазначити, що матір постійно живе із сином, обоє часто заглядають у чарку, тож конфлікти між ними – звична річ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мати Показати IP 29 Жовтня 2013 15:00
Таких придурків навіть не шкода,це допомагати порядним людям можна,але не алкашам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus