USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Фестиваль для осіб з інвалідністю влаштували на Волині

24 Липня 2015 11:22
ІІ фізкультурно-оздоровчий фестиваль «Доброта без обмежень» серед осіб з інвалідністю нещодавно відбувся в Ратному, – інформує «БУГ».

Більше 100 учасників з різних міст та селищ Волині змагались у п’яти видах спорту (волейбол на тенісному столі, дартс, стрільба з пневматичної рушниці, стрільба зі спортивного лука, бочча). Організатори створили належні умови для учасників – у перерві між змаганнями спортсменам навіть пропонували попоїсти.

У особисто-командних змаганнях збірну Нововолинська представляли Ірина Лєдєшкова, Віктор Кальчик, Юрій Кальчик, Валентина Міньковська, Іван Міньковський, Юрій Копитко, Віктор Хіжук, Віктор Католик та Володимир Ісаєв.

Волинські спортсмени виступили дуже результативно. Зокрема, вибороли 10 медалей в особистих конкурсах та І загальнокомандне місце.

Переможців та призерів нагородили медалями, грамотами та цінними подарунками від організаторів заходу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus