USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині син зарубав матір

5 Травня 2011 11:56
У селі Новосілки Володимир-Волинського району місцевий мешканець зарубав свою матір: за що – не зміг пояснити, сказав лише, що «її повчання вже набридли».
Як розповів начальник Володимир-Волинського міськвідділу внутрішніх справ підполковник міліції Олександр Никитюк, 41-річний Валерій Я. протягом багатьох років мав проблеми із психікою. У свій час стояв на обліку в лікарні. Про це пише Волинь-нова.
Нагадаємо, 29 квітня за місцем проживання знайшли труп 77-річної Галини Я. Встановлено, що її вбив Валерій Я.
Сусіди зауважили, що чомусь не з'являється на подвір'ї мати Валерія, а сам чоловік щось візком перевозив з помешкання у хлів.
Люди про це повідомили у міськвідділ внутрішніх справ.
Оперативні працівники міліції, які навідались у господарство, у хліві на візку виявили труп Галини Я. з багатьма рубаними ранами. Тут же вони знайшли сховану сокиру, яка й була знаряддям убивства.
Нині Валерій Я. перебуває під арештом. За умисне вбивство проти нього порушена кримінальна справа.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ph+ Показати IP 5 Травня 2011 12:17
Какие-то психи одни... "син убив матір", "син убив батька" - синька - чмо!
Patriot Показати IP 5 Травня 2011 16:44
А куди дивиться влада, це що перший випадок в області а може в державі. Є категорія людей, хворих людей, з якими потрібно працювати не тільки шляхом ведення обліку у медзакладах. Гарантія, ще до піднятої сокири бідненька натерпілась і вистраждала. Хіба про це комусь цікаво. Вбив то вбив, така її доля. Ганьба державним інституціям, які далекі від проблем насильства в сім’ї.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus