USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На Волині у ДТП постраждали троє чоловіків, 6-річна дівчинка і... веранда будинку

23 Вересня 2009 12:41
У двох дорожньо-транспортних пригодах, які сталися вчора на Волині, учасниками стали жителі міста Нововолинськ. Про це 23 вересня інформують «Волинські Новини».
Так, учора на подвір’ї будинку в селі Низкиничі Іваничівського району 24-річний Володимир А., житель Нововолинська, не справився з керуванням скутера «stm-sm50» та наїхав на веранду житлового будинку. Від падіння скутера постраждала 6-річна пасажирка місцева дівчинка, яка з тілесними ушкодженнями доставлена в центральної міської лікарні, - повідомляє сайт волинських правоохоронців.
Того ж дня на автодорозі до Нововолинська 36-річний нововолинець Ігор В., керуючи мікроавтобусом «Фіат-дукато», зіткнувся з мотоциклом «Хонда», яким керував ще один житель Нововолинська – 38-річний Олексій. У результаті цієї дорожньо-транспортної пригоди мотоцикліст з тілесними ушкодженнями доставлений до центральної районної лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus