USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині у лісі наркомани варили опій

21 Вересня 2010 12:07
Правоохоронці Каменя-Каширського застали групу наркоманів – мешканців райцентру – за варінням макової соломки.
Інспектор охорони громадського порядку райвідділу внутрішніх справ капітан міліції Віталій Мисік після служби навідався до свого будинку, який зводить. Невдовзі помітив, що неподалік у лісі палає багаття, а біля нього щось роблять двоє невідомих, пише 21 вересня «Волинь-нова».
Коли навідався туди пізніше, побачив біля погашеного багаття каструлю. Зрозумів, що тут недавно «господарювали» наркомани. Із макової соломки, яка належить до особливо небезпечних наркотичних засобів, вони виготовляли опій.
Наступного дня працівники охорони громадського порядку райвідділу міліції спільно з інспекторами відділення ДАІ зробили засаду.
Наркомани під вечір знову приїхали сюди. І знову варили макову соломку. А потім збирались, звісно, колотися. За цим заняттям їх і затримали.
Це – двоє мешканців райцентру 26 і 24 років.
Проти обох порушено кримінальну справу. Наркоманів можуть позбавити волі на термін до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бездомний Показати IP 21 Вересня 2010 21:56
Зводить будинок біля лісу. За дозвіл скільки "на лапу" дав? Навідався туди пізніше. А чому не припинив злочин? Чекав якогось студентана підмогу, щоб він потім у міліції вчився. Спільно з інспекторами відділення ДАІ зробили засаду. В точку! Сидіти у засідці працівникі да мають в крові. Їх тому не вчи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus