USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині у лісі знайшли авіабомбу. ФОТО

16 Березня 2011 17:27
Поблизу селища Турійськ під час планового розчищення лісу лісоруби знайшли у землі на глибині близько метра німецьку авіабомбу SC-50 часів Другої Світової війни.

Про це повідомили 16 березня у прес-службі ГУ МНС України у Волинській області.

Помітивши в землі залізний предмет, лісоруби припинили роботи й повідомили рятувальників.

15 березня працівники групи піротехнічних робіт облуправління МНС на спеціальному майданчику в Турійському районі знешкодили авіабомбу.

Обстеживши місце знахідки, піротехніки констатували, що, окрім виявленої авіабомби часів Другої Світової війни, більше боєприпасів немає.

Дотримуючись усіх запобіжних заходів, вони транспортували бомбу до місця підриву й ліквідували її.

Сьогодні на працівників МНС очікує черговий арсенал боєприпасів: обідньої пори запланована ліквідація трьох мінометних мін та артилерійського снаряду калібру 152 міліметри, що були виявлені під час демонтажу приміщення комори на території Ковельської бази хлібопродуктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus