USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині у поїзді затримали двох нелегалів

3 Грудня 2010 11:04
На Волині 2 грудня затримали двох іноземців – громадянина Великобританії та сомалійця, який видавав себе за громадянина Великобританії.
Один із них намагався перетнути кордон за підробленими документами, інший сприяв його нелегальній мандрівці. Про це повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю Держприкордонслужби.
Обоє іноземців їхали поїздом «Київ-Берлін».
Під час прикордонного контролю співробітники пункту пропуску «Ягодин» виявили, що британські документи одного з них фальшиві.
Мандрівник зізнався, що насправді є 18-річним громадянином Сомалі. З його слів, підроблені паспорт та картку студента лондонського коледжу він отримав поштою і заплатив за папери 1500 доларів США.
Також сомалієць повідомив, що його попутник та давній знайомий 41-річний громадянин Великобританії африканського походження допомагає йому дістатися до Німеччини.
Останній намагався заперечити своє знайомство з сусідом по купе, але прикордонники дізналися, що вони разом проживали в одному з київських готелів. При цьому двомісний номер для себе та свого товариша замовляв саме громадянин Великобританії.
Наразі вирішується питання щодо порушення відносно сомалійця кримінальної справи за використання підроблених документів під час перетину державного кордону, а відносно його помічника – за організацію незаконного переправлення особи через державний кордон України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus