USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На Волині велосипедисти кинули помирати жінку,яка їх врятувала.ВІДЕО

16 Жовтня 2013 13:52
Жінка-водій пішла на небезпечний маневр, щоб не зачепити на дорозі велосипедистів. Хлопці їхали в темному одязі без світловідбивачів. Мікроавтобус, яким керувала жінка, опинився в кюветі, а велосипедисти навіть швидкої не викликали. Про це йдеться в сюжеті «Подробности-ТВ».

«Друга ночі. Дорога в Ковельському районі поблизу села Кошари. Два автобуси з міліціонерами їдуть на сигнал тривоги в сусідній район - в лісі заблукали діти. В кюветі правоохоронці побачили перекинутий мікроавтобус. І були вражені: просто під бусом - травмована жінка-водій», - йдеться у сюжеті.

Командир взводу спеціальної роти судової міліції «Грифон» УМВС України у Волинській області Роман Хлистік повідомив:
«Зупинилась колона, підбігши до бусу, побачили, що з бусу вилетіла жінка, вона була в крові, просила про допомогу, кричала, ніхто не зупинявся.
Серед міліціонерів, піднятих за тривогою, були і медики. Поки вони надавали допомогу, постраждала розповіла - в аварію потрапила, бо намагалась обминути двох велосипедистів. Хлопці їхали в темному одязі без світловідбивачів. Разом з тим жінка уникла зіткнення із зустрічною фурою. Вона переконана - і водій вантажівки, і велосипедисти бачили, що з нею трапилося. Та ніхто не зупинився».


Начальник медичної служби військової частини 1141 внутрішніх військ МВС України Олександр Карта розповідає:
«Зразу кинулось в очі - це перелом плечової кістки і кровотеча з передпліччя, була проведена іммобілізація місця перелому і знеболення».

«Політравма, закрита черепно-мозкова травма, травматичний шок, постгеморологічна анемія. Стан важкий» - констатує лікар-анестезіолог Ковельської лікарні Олена Перган.

Розповідати про свій подвиг і водночас горе постраждала Оксана не хоче. Їй поки надто боляче усвідомлювати, що її просто кинули помирати люди, яких вона рятувала.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Господи Показати IP 16 Жовтня 2013 13:56
Це вже не люди, а уроди.Собака собаку не кине чи вовк вовка.Господи,що з нами коїться.
Їм вернеться Показати IP 16 Жовтня 2013 14:54
Бидлоту цю знайти і притягнути наша міліція просто зобов'язана. Але й життя їх уже незабаром покарає за цю жінку.
Хі-хі Показати IP 16 Жовтня 2013 15:23
Заср*нці.
Вася Показати IP 16 Жовтня 2013 15:37
За такі вчинки міліціонеру Хлистіку медаль мали б дати!!
Кискесе Показати IP 16 Жовтня 2013 18:37
Пардон, але куди баба за кермом такого сараю навпотемки?...
йован до Кискесе Показати IP 16 Жовтня 2013 19:49
у другому коментарі про бидло говориться почитай - це про тебе
))) до Кискесе Показати IP 16 Жовтня 2013 20:26
откуда вылез, туда убирайся, идиот.
макс Показати IP 16 Жовтня 2013 21:08
народ, а втім, не народ, а маса скотиніє на очах.
111 Показати IP 17 Жовтня 2013 09:27
потрібно знову дозволити кенгурятники. Бидло яке не вміє себе вести на дорозі буде відсіюватись природнім відбором.
Марія Показати IP 17 Жовтня 2013 12:25
А чому ж не повідомили про те, що 2 швидкі відмовились приїхати?!!! Ковельська заявила, що не наш район, а інша, що машина на виїзді- дзвоніть далі!!!!! Це ж те ж саме що і велосипедисти зробили... Просто соромно за тиких людей... А те, що скло зі спини дістали вже в луцькій лікарні бо ковельські лікарі не помітили (!!!) - теж не повідомили...
освітянка Показати IP 18 Жовтня 2013 14:40
Нажаль, ми такі дикі і безграмотні, що навіть не можемо собі допустити думки, що велосипедисти, пішоходи, вози, які тягнуть коні, у темноті і т. д. без освітлення, тобто відповідного рефлекторного світла, є смертельною небезпекою. У Європі - це само собою зрозуміло. Пора вчитися елементарним правилам безпеки. А жінка - молодець, чоловік за кермом прореагував би, можливо, інакше. Дай, Боже, їй здоров'я! І правосуддя!
Улєгь Полішук Показати IP 28 Жовтня 2013 17:40
За такі вчинки міліціунерів потрібно наградити, а велосипедьорам поспускати кулеса хай ходять пішкодрала тобто пишком! Утак всім

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus