USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На авіаполігоні загинули шукачі металобрухту (оновлено)

5 Квітня 2011 09:31
На авіаполігоні військової частини А 1547 поблизу села Черемошно Ковельського району загинуло двоє чоловіків.

Як повідомили у Ковельському райвідділі УМВС України у Волинській області, 4 квітня о 17:55 до них надійшло повідомлення про те, що на авіаполігоні біля Черемошно стався вибух і загинуло двоє людей.

Як з’ясувалося, того дня четверо жителів села Черемошне вирішили накопати на полігоні осколків авіабомб – для металобрухту.

Чоловіки взяли дві підводи і металошукач, який один з них привіз із Москви. Вони накопали близько 80 кілограм металу, коли на глибині 1,5 метра виявили частину авіабомби. І вирішили її забрати.

Двоє з шукачів стало переконувати, що цього не варто робити. Проте 47-річний Василь Б. та 48-річний Сергій Р. настояли на своєму. Наказавши іншим двом, молодшим за себе чоловікам, відійти подалі, стали пробувати розбити авіабомбу на шматки.

Бомба вибухнула, через що Василь Б. та Сергій Р. загинули на місці. Серед тих, хто вижив, був син одного з загиблих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Діма Показати IP 7 Квітня 2011 20:18
Брехння

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus