USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині водій позбавив життя чоловіка та втік із місця ДТП

27 Липня 2009 10:03
На Волині упродовж двох днів сталося три ДТП, у яких одна особа загинула, а двоє опинилися у лікарні. Про це 27 липня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт УМВС України у Волинській області, 24 липня, приблизно о 23.40 на автодорозі Ковель-Володимир-Волинський поблизу села Верба, водій (особа та марка автомобіля встановлюється) скоїв наїзд на пішохода Валерія П. 1976 року народження, жителя Вололодимра-Волинського. Внаслідок ДТП Валерій П. від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.
Також 25 липня, приблизно о 10.20, на автодорозі Ковель-Луцьк у селі Колодяжне лучанин Сергій Б. 1956 року народження, керуючи автомобілем «Фолькцваген-пасат» скоїв наїзд на пішохода Олександру Г. 1928 року народження, жительку села Колодяжне. Внаслідок ДТП Олександра Г. від отриманих тілесних ушкоджень померла на місті пригоди.
Окрім того, 25 липня лучанин Юрій М. 1980 року народження, керуючи автомобілем «Фольксваген» скоїв наїзд на пішохода (особа встановлюється), який переходив проїжджу частину дороги зліва на право поза пішохідним переходом. В результаті ДТП пішохід без свідомості госпіталізований в реанімацію Центральної міської лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus