USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Волині за 2 години - шість пограбувань групою неповнолітніх

11 Жовтня 2013 17:00
Група із шести осіб, віком від 16 до 17 років затримали волинські правоохоронці. Хлопці, застосовуючи насильство, скоювали пограбування на території обласного центру. Дії зловмисників правоохоронці кваліфікували як грабіж.
До чергової частини Луцького міського відділу УМВС України в області буквально за дві години надійшло шість повідомлень про пограбування. Злочини скоювали в одному районі міста.
Зловмисників вдалося затримати вже після скоєння чергового пограбування.
«Як з’ясувалося, низку кримінальних правопорушень скоїли молоді хлопці віком 16-17 років. Ватажком у них був раніше судимий 19-річний місцевий житель. Юнак влітку звільнився з місць позбавлення волі», – повідомив виконувач обов’язків начальника луцького міського відділу міліції Анатолій Якимчук.
Напередодні цих подій хлопці телефоном домовилися про зустріч, а відтак вирішили йти грабувати громадян. Їх жертвами стали люди різних вікових категорій. Неповнолітні зловмисники відбирали у потерпілих цінні речі: ювелірні вироби, мобільні телефони, гаманці тощо. Декому також добряче перепадало «на горіхи». Загалом, за вечір молодики награбували добра більше ніж на три тисячі гривень. Більшість викрадених речей правоохоронцям вдалося вилучити та повернути власникам.
Згідно з фактами відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2013 23:48
Ахаха тупа школота
Братуха Показати IP 11 Жовтня 2013 23:51
Гг чувачкі бригаду наверно десь недавно втикали)))))))
гепа Показати IP 12 Жовтня 2013 09:55
дати потерпілим палки, злодюг привязати в центрі до стовпа і дозволити потерпілим кривдників відшмагати. вони не просто грабували, вони били людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus