USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині за півроку згоріло 10 гектарів лісу

16 Липня 2010 11:59
З початку року в області трапилось 15 пожеж в лісових масивах, вогонь пошкодив майже 10 гектарів лісу.

Про це повідомили 16 липня у прес-службі ГУ МНС області.

З настанням сухої погоди в області різко збільшується ймовірність виникнення пожеж на торфовищах, в лісах. Як правило, причинами великих пожеж, що нищать зелені насадження та охоплюють значні площі торфополів, стають необачність громадян при поводженні з вогнем, зумисне спалення сухої трави, не загашені багаття та дитячі пустощі з вогнем, - кажуть в МНС.

Рятувальники нагадують, що маленький недопалок цигарки може призвести до великої пожежі в лісі, а за порушення правил пожежної безпеки передбачено адміністративну відповідальність.

«Не розводьте багаття в лісах у не відведених для цього місцях. Не послаблюйте нагляд за малолітніми дітьми під час відпочинку на лоні природи. Будьте обережні, оберігайте багатство Волині, наші зелені ліси, багату фауну від нищівної дії вогняної стихії», - просять МНС-ники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus