USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині засудили посадовця за «платні» дозволи на перевезення

26 Вересня 2013 12:19
Посадовця Нововолинської міськради засудили за одержання неправомірної вигоди. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Так, вироком Нововолинського міського суду до 5 років позбавлення волі зі встановленням дворічного випробувального терміну засудили начальника відділу транспорту та зв’язку виконавчого комітету Нововолинської міської ради.

Цього державного службовця 5 категорії визнали винним у тому, що у липні 2013 року в своєму службовому кабінеті він вимагав та отримав від приватного підприємця 1 800 доларів США за надання дозволу на перевезення пасажирів по маршруту сполученням. Нововолинськ - село Лішня.

З посади чиновника звільнили. Згідно з вироком суду, його також позбавили рангу державного службовця та права 2 роки обіймати посади в органах державної влади та органах місцевого самоврядування.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення у провадженні здійснювали прокурори прокуратури Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Оля Показати IP 26 Вересня 2013 13:05
Ой не смішіть такими статтями.Хто їх заасудить, взяли щуку і кинули в річку.Вовк вока не судить.
бодя Показати IP 27 Вересня 2013 09:20
Чому прокуратура не написала, що злочинця затримували працівники сбу, а розслідували слідчі мвсу?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus