USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині затримали автобус з неіснуючими номерами

7 Квітня 2011 11:29
Мешканця міста Нововолинська затримали 6 квітня в пункті пропуску «Устилуг», що на Волині, за те, що номери на його мікроавтобусі «Рено» не числилися за жодним автомобілем.
Спочатку співробітникам Держприкордонслужби здалося підозрілим, що реєстраційні номери на транспортному засобі надто подряпані. Про це повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ та зав’язків з громадськістю Держприкордонслужби.
Під час перевірки за базами даних ДАІ МВС з’ясувалося, що ці номери не числяться ні за одним автомобілем, зареєстрованим в Україні.
Також стало відомо, що на мікроавтобус з таким номером кузова видавалися зовсім інші реєстраційні номери.
«Рено» вилучили та передали у Володимир-Волинський ВДАІ УМВС України у Волинській області.
Крім того, 6 квітня в пункті пропуску «Устилуг» затримали автомобіль «Форд», яким в’їжджав з Польщі громадяни України. Номер кузова цього транспортного засобу не співпадав з номером у технічному паспорті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus