USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині знайшли двох дітей, які втекли з дому

4 Жовтня 2013 16:50
Служба у справах дітей виконавчого комітету Нововолинської міської ради та сектор кримінальної міліції у справах дітей Нововолинського МВ УМВС з метою виявлення бездоглядних і безпритульних дітей здійснила спільний рейд «Діти вулиці», «Підліток».

Рейд організували з метою виявлення дітей, які займаються жебрацтвом, бродяжництвом, вживають алкогольні напої, залишають місце постійного проживання, під час уроків перебувають за межами навчальних закладів. Про це повідомили у прес-службі Нововолинської міської ради.

Під час рейду правоохоронці виявили двох неповнолітніх, які не відвідують навчальний заклад і самовільно залишили місце свого постійного проживання.

З неповнолітніми провели відповідну профілактичну роботу та направили до притулку служби у справах дітей облдержадміністрації у Рожище.

На батьків неповнолітніх направили подання в Нововолинський МВ УМВС для вирішення питання про притягнення їх до адміністративної відповідальності за статтею 184 КУпАП, за ухилення від виконання своїх батьківських обов’язків відносно своїх неповнолітніх дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus