USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На виробництві працівник постраждав через свого начальника

5 Серпня 2013 13:43
Унаслідок порушення правил безпеки на виробництві, перед судом постане заступник начальника цеху. Він наказав робітнику розрізати петлю стропи на гаку крана, на якій тримався барабан, вагою майже півтори тонни. Той обірвав з балки крана ручну таль з вантажним ланцюгом, що впали на працівника. Інцидент трапився у Ковелі.

Так, Ковельська міжрайонна прокуратура скерувала у суд обвинувальний акт щодо заступника начальника цеху, відповідального за безпеку праці на виробництві, інформує прес-служба прокуратури області.

Так, на одному із підприємств, під час робіт з демонтажу обладнання на станції, начальник цеху, грубо порушуючи вимоги з охорони та безпеки праці, наказав робітнику розрізати петлю стропи на гаку крана, на якій тримався барабан, вагою майже півтори тонни.

Внаслідок падіння, барабан обірвав з балки крана ручну таль з вантажним ланцюгом, що впали на працівника та завдали йому важкі тілесні ушкодження.

Відповідні дані правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Покарання за порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, заступнику начальника цеху, визначить суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus