USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Немовля померло від отруєння алкоголем?

15 Червня 2010 09:46
Стали відомі подробиці трагедії у Камені-Каширському, де померла кількамісячна дівчинка Вікторія: причиною її смерті могло стати отруєння алкоголем.

По це пише «Волинь-нова» .

Нагадаємо, 8 червня у Камені-Каширському медики викликали міліцію до місцевої мешканки, у якої на руках було мертва кількамісячна донька Вікторія.

Як розповів начальник райвідділу УМВС України в області полковник міліції Іван Іващенко, о сьомій годині ранку місцева мешканка Наталія Шубич зателефонувала у центральну районну лікарню і повідомила, що в неї померла дитина. Після цього, як розповідають місцеві мешканці, вона вивезла дитячу коляску із мертвим малям на подвір’я і пішла з нею дорогою.

Тим часом бригада лікарів їхала за вказаною жінкою адресою. Коли медики під’їхали до перехрестя вулиць Першого травня і Матросова, то побачили як жінка штовхнула коляску на це перехрестя і забралась звідти геть. Лікарі підбігли до коляски і побачили, що там лежало мертве немовля. Медики негайно викликали працівників міліції.

Зі слів жінки, останній раз вона нагодувала грудну дівчинку ввечері в понеділок о 23-й годині. А виявила її мертвою, коли прокинулась - близько сьомої години ранку наступного дня. Як з’ясувалося, вона з Вікторією ночувала у подруги. Там цілий день пиячила. А після 23-ї години і до ранку про свою доньку забула.

Згідно з висновком судмедексперта, дівчинка померла раптово. Хоча цей висновок не виключає, що могло бути й отруєння алкоголем через те, що мати годувала дитину грудним молоком, перебуваючи у постійному запої.

Слідчий райвідділу міліції Василь Кошелюк, який розслідує цю справу, додав, що сім’я Шубичів - неблагополучна. Наталія народила троє дітей. Старшій Ірині - сім років, середульшій Христині - чотири.

Перші дві дівчинки народились від Вадима Шубича, громадянина Республіки Білорусь, мешканця Бреста, третя - від співмешканця, місцевого жителя Андрія Кіндюка. Шуби постійно пиячив. У сім’ї часто були скандали, бійки.

Ця сім’я перебувала на обліку у кримінальній міліції у справах дітей і служби в справах дітей райдержадміністрації. Крім того, Наталія ще перебувала на обліку у районному наркологічному диспансері як хронічний алкоголік. Прокуратура району направила в районний суд подання, аби позбавити Вадима і Наталію батьківських прав. І якщо Вадима Шубича суд позбавив цих прав щодо його двох дітей, то Наталію - ні: не знайшов для цього вагомих аргументів.

Пияком виявився і співмешканець Андрій Кіндюк. До того ж він не любив середульшу дівчинку. Часто бив. Нині за це перебуває за гратами.

Правоохоронці проводять дослідчу перевірку за фактом загибелі немовляти щоб встановити дійсні причини смерті. Для цього потрібно провести додаткову судмедекспертизу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus