USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Невідомі на трьох автомобілях блокували прикордонний наряд

7 Листопада 2016 13:38
Невідомі здійснили невдалу спробу блокувати прикордонний наряд, який рухався службовим автомобілем, сьогодні близько 3-ї години ночі на Рівненщині.

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

Охоронці кордону несли службу на автомобілі «УАЗ» та поверталися до прикордонного підрозділу. В цей час на дорозі між населеними пунктами Жадень та Миляч прикордонний патруль спробували блокувати невідомі на трьох автомобілях. Зокрема, транспортними засобами «Мерседес Віто», «Фольксваген-Кадді» та «Опель Вектра» вони намагалися притиснути прикордонний «УАЗ» до узбіччя дороги, можливо навіть скинути в кювет.

Всі автівки були без номерних знаків. Маневруючи, прикордонники зупинилися уникнувши перекидання чи серйозного зіткнення. Зважаючи на можливу загрозу життю військовослужбовців, старший наряду змушений був застосувати зброю та здійснити попереджувальні постріли з автомату вгору. Після цього невідомі відразу вдалися до втечі та зникли з місця події.

Під час цього факту ніхто з охоронців кордону не постраждав, лише були здійснені незначні пошкодження службового автомобіля.

Через таку ситуацію були підняті додаткові резерви прикордонного підрозділу, а також поінформовано взаємодіючі правоохоронні органи. Наразі оперативними шляхами встановлюється коло причетних до нападу осіб. За фактом вчинення кримінального правопорушення передбаченого статтею 348 ККУ щодо посягання на життя працівника правоохоронного органу під час виконанням службових обов'язків до Нацполіції направили повідомлення. В даний час очікується внесення даних до ЄРДР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
русский Показати IP 7 Листопада 2016 14:49
...бред.....ще й втекли....ппц..
Иван Показати IP 7 Листопада 2016 15:24
Удрали? Что мешало прострелить колёса??? или воины нынче не те пошли? Всех участников происшествия наградить медальками "рошен" (шыкаладными)
Активіст Показати IP 7 Листопада 2016 15:42
Добре, що не набили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus