USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Невідомий стріляв в охоронця учбового закладу на Волині

10 Січня 2013 17:17
Зловмисник проник до учбового закладу у Нововолинську та стріляв у охоронця.

Про це інформує «Волинь-нова».

Так, Напередодні Різдва, ввечері до нововолинських правоохоронців зателефонував чоловік і повідомив, що його, охоронця факультету Тернопільського національного економічного університету, під час виконання службових обов’язків поранив невідомий.

Правоохоронці встановили, що зловмисник проник всередину будівлі через вікно чоловічого туалету, яке добре не зачинялося. Піднявся на другий поверх, де розміщений кабінет декана та взявся розкручувати дверний замок.

47-річний сторож Ігор В., почувши якийсь шум, вирішив обійти приміщення. Тоді й з’явився перед ним невідомий у масці з пістолетом у руках. Наказав охоронцю лягти.

А коли той не підкорився, то вистрілив у нього. Одна куля влучила йому в стегно, друга — в ключицю. Найімовірніше, злочинець стріляв із травматичної зброї. Деталі будуть відомі після проведення балістичної експертизи знайдених гільз.
До речі, на місці злочину злодій залишив інструмент, яким «працював».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
джадж дред Показати IP 11 Січня 2013 01:41
буде му*ак сидіти. треба було валити сторожа (в упор через око вишибти фімозги), спокійно збирати інструмент і йти собі у своїх справах.
ДІД Мороз Показати IP 11 Січня 2013 08:52
І твій айпішник провірять, джидай. Занадто ти шустрий гном,існує думка, що на темні справи ходиш...
Олежик Показати IP 11 Січня 2013 16:16
Пізнувато якось студент вирішив оцінки в журналі виправляти =))) А взагалі це місто давно пора обнести парканом на 20 метрів і залити все бетоном...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus