USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Подробиці смертельної ДТП у Володимирі-Волинському

1 Червня 2016 12:47
ДТП, у якій загинув пішохід, трапилася на Волині, водій втік з місця пригоди. Про це інформує Сектор комунікації ГУНП У Волинській області.

В ніч на 31 травня близько 3 години 35 хвилин на вулиці Луцькій у Володимирі-Волинському автомобіль «MITSUBISHI Galant», здійснюючи обгін, допустив наїзд на 63-річну місцеву жительку та втік з місця події. Внаслідок ДТП жінка загинула на місці пригоди.

Як з’ясували поліцейські, жінка переходила проїжджу частину дороги поза пішохідним переходом. Тіло загиблої направили на проведення судово-медичної експертизи.

Правоохоронці встановлюють особу водія. Автомобіль «MITSUBISHI Galant» поліція затримала.

За даним фактом поліція відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Триває досудове слідство.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Нннда Показати IP 1 Червня 2016 13:49
Ага, встановите особу. Машинка я дивлюсь на польських номерках, так шо пірівєт як кажуть. Через такі випадки, хай їх і небагато, і не можна подовжувати термін перебування авто з іноземними номерами на території нашої держави. А то давай закон приймемо, давай трасу перекриємо, шоб їздити на корчах з номерами євросоюзу рік, не сплачуючи мита і т п. Тіпа ми самі хитрож*пі. От результати.
Микола Показати IP 2 Червня 2016 18:33
Що тут встановлювати особу, Ігор Оніщук, син колишнього головного лікаря санстанції Миколи Оніщука, неодноразоро притягувався до відповідальності за водіння у нетверезому стані, тато болотувався на місцеві вибори від солідарності, тому напевще щей досі встановлюють особу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus