USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Нововолинськ продовжує «радувати» наркоманами

15 Квітня 2013 18:23
Волинянин продав майже півкілограма макової соломки, за що може сісти за ґрати на строк від чотирьох до восьми років.

Про це повідомили у СЗГ УМВС у Волинській області.

Мешканець одного із сіл Іваничівського району продав чоловікові макову соломку. Загальна вага наркотику становить 465 грам.

«Цей факт внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань, розпочали кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого частиною першою статті 307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», – повідомив начальник УБНОН УМВС України у Волинській області підполковник міліції Ігор Муковоз.

Хлопець, котрий продав макову соломку, раніше ніколи не мав проблем із законом, а чоловік, який купував її, притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Триває досудове розслідування. За продаж наркотичної речовини волинянин може опинитися в місцях позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Щодо 45-річного мешканця Нововолинська, який придбав наркотичну речовину, відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus