USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Новий рік волиняни можуть зустріти в масках

16 Грудня 2009 17:56
 
Від післязавтрашнього дня, п’ятниці, на семиденний карантин закриють усі школи Луцька і заборонять масові заходи.
Таке рішення прийняла протиепідеміологічна комісія міста Луцька на сьогоднішньому спеціальному засіданні. Адже, станом на сьогодні 16 грудня 60 % хворих на грип та гострі респіраторні захворювання у Луцьку – це діти.
В ході обговорення окремі чиновники пропонували закривати не всі школи, а лише найбільш грипозні, або ж назвати карантин «канікулами», проте все ж колегіально комісія вирішила запровадити тотальний шкільний карантин.
Масових заходів не відмінять, проте відтермінують у часі – вирішила комісія. «Масові заходи ми заборонити не можемо, проте можемо порадити утримуватися від велелюдних зборищ», - сказав заступник міського голови Анатолій Прахом’юк.
А заходи під відкритим небом – триватимуть. Приміром, 19 грудня, у день  Святого Миколая, о 16 годині на Театральному майдані запалять перші яскраві вогники головної новорічної ялинки.
Новорічні ранки доведеться проводити після 20-тих чисел грудня. Свято для дітей «Святий Миколай, у гості до нас завітай» у Палац учнівської молоді, котре мало відбутися у п’ятницю,ймовірно, відбудеться після Нового року
Щоправда перенесення всіх святкових заходів наразі уточнюється. Навчання у дитячих садочках не припиняється, а ось в художніх і музичних школах призупинено.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
seal Показати IP 16 Грудня 2009 19:39
Чого-чого, а цього не буде точно. Адже під час зустрічі Нового Року прийнято перехилити келих шампанського. А от в масці цього ну ніяк не зробиш. Так, що у будь-якому випадку маску прийдеться зняти і зустріти прихід Нового Року без неї. Всім здоров'я і удачі.
Юка Показати IP 16 Грудня 2009 22:14
дуже актуально буде, якщо Святий Миколай завітає до діток у гості після Нового року (тут і сценарії трохи треба буде підкорегувати)
Strawberry Показати IP 17 Грудня 2009 08:18
Вже і діти не раді тому карантину. Хіба допоможе закриття шкіл, коли школярі зараз будуть цілими днями тинятися вулицями, поки батьки на роботах? Скасувати масові заходи перед Новим Роком... Наївно сподіватися, що корпоративи буде скасовано...
Онуфрій Показати IP 17 Грудня 2009 16:46
топили би краще в школах і будинках, то ніхто би і не хворів! А ВОНА знову приїде всіх рятувати? )))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus