USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Одного хлопця вбило струмом, інший - у лікарні

15 Травня 2010 15:08
Трагедія сталася у селищі Жовтневому міста Нововолинська.

Про це пише «Волинь-нова».

21-річний Ігор приїхав на вихідні додому в Жовтневе зі Львова, де навчається в одному з вузів. Вирішив піти до бабусі, яка проживає по-сусідству. Заходився лагодити дах будинку, понівечений нещодавно градом.

За якийсь час до нього завітав знайомий, на три роки молодший Олександр і попросив Ігоря відремонтувати йому мотоцикл. Коли почув у відповідь, що перш потрібно закінчити одну роботу, запропонував свою допомогу.

Хлопці взялися до праці. Над покрівлею провисав електропровід, який тягнувся від стовпа до хати. В якийсь момент Ігор побачив, як його гість «прилип» до цього провода. Кинувся відтягувати - і його вразило електрострумом.

На крики вибігла бабуся. Збіглися сусіди. Потерпілому Олександру, який лежав нерухомо, почали робити штучне дихання, масаж серця. Викликали «швидку допомогу». Однак врятувати хлопця не вдалося.

Перебуває у лікарні й онук господині. Правоохоронці встановлюють обставини нещастя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus