USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Оголосили вирок волинянину за стрілянину в місті

7 Червня 2014 16:34
За стрілянину з травматичного пістолета волинянину довелося постати перед судом.
Через свою неадекватну поведінку чоловік отримав отримав три роки позбавлення волі. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Ввечері ковельчанин повертався додому. Поблизу одного із будинків він помітив компанію молодих людей, серед яких були чоловіки, жінки та малолітні діти.

Підійшовши ближче, підсудний раптово вистрелив із пістолета травматичної дії в одного хлопця з компанії. Після цього він дістав брелок у вигляді ножа та приставив його до шиї потерпілого, більше того направив у голову пістолет. На щастя, потерпілому вдалося вирватися та втекти.

У судовому засіданні волинянин пояснив свої дії доволі просто: у хлопцеві він впізнав чоловіка, який раніше наніс йому тілесні ушкодження.

Луцький міськрайонний суд визнав підсудного винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus