USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стрілянину в луцькому барі влаштував власник, - ЗМІ

2 Червня 2015 09:38
Власник луцького бару відстрілювався від агресивних клієнтів, які ображали працівницю закладу.

Про це повідомляє «Вісник+К».

Нагадаємо, Інцидент трапився у Луцьку у барі «33-й квартал», що на проспекті Відродження. 21 травня ввечері тут трапився конфлікт між відвідувачами. Дійшло навіть до стрілянини.

Як пише «Вісник+К» з посиланням на достовірні джерела, стріляв по відвідувачах власник закладу. Того вечора у барі гуляла не зовсім спокійна компанія. Відвідувачі почали ображати барменшу і погрожували їй розправою. Свідком цього був власник закладу. Він заступився за свою підлеглу і, оскільки «гості» лише ще більше розійшлися, правомірно застосував проти них травматичну зброю.

Як пояснили Інформаційному агентству Волинські Новини юристи, якщо у власника були всі документи на травматичну зброю, і виникла загроза життю та здоров’ю працівниці закладу, він дійсно мав право застосувати в цій ситуації травматичну зброю.

Як наслідок інциденту до лікарні з вогнепальними пораненнями гумовими кулями потрапили троє відвідувачів – 1973, 1975 і 1989 років народження. Двоє перших отримали поранення черевної порожнини, останній – правої руки. Ще один лучанин 1977 року народження, звернувся до медиків по допомогу з травмами голови та струсом головного мозку, але пізніше від госпіталізації відмовився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 2 Червня 2015 10:34
Міліція на виклик 102 не поспішає. Приїдуть,коли вже всіх перебють.
Свідок Показати IP 2 Червня 2015 11:19
Приїхали через 7 хвилин...
А Показати IP 2 Червня 2015 19:24
Молодець власник бара. Буде їм наука на все життя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus