USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Огороджуючи фугасну бомбу, сапери знайшли ще й гранати. Фото

18 Червня 2010 15:09
У Камінь-Каширському районі сапери знищили стокілограмову фугасну авіабомбу та ще два десятки боєприпасів, які зоставила у землі Друга світова війна.

Про це повідомив Центр пропаганди ГУМНС у Волинській області.

17 червня про п’ять артилерійських снарядів часів Другої світової війни у лісосмузі поблизу села Тоболи та фугасну авіаційну бомбу в урочищі Гряда Камінь-Каширського району рятувальників повідомив сільський голова Костянтин Борбич.

Обстежуючи територію, працівники групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення обласного МНС натрапили на ще 14 артилерійських снарядів, калібру 152 міліметра та чотири гранати Ф-1.

«Мешканці села, виявляючи подібні знахідки, дотримуються усіх пересторог. Особисто повідомляють про знахідки, оскільки навчені гіркими життєвими прикладами. Адже в 1960-70 роках небезпечним залізяччям смертельно травмувався місцевий хлопчина. Ще один селянин залишився на все життя калікою», - каже сільський голова.

Піротехніки ліквідували боєприпаси часів Першої та Другої світової воєн у спеціальному кар’єрі.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus