USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Педофіл зґвалтував, задушив і втопив 7-річну дівчинку. ВІДЕО

1 Грудня 2009 13:14
Семирічна Вікторія, яка мешкала в селі Лев’ятин Радивилівського району, що на Рівненщині, зникла в суботу ввечері. Розшукати її рідні не змогли, тож звернулись за допомогою до правоохоронців. Знайшли дівчинку наступного ранку мешканці села.  
Її роздягнуте тіло лежало у притоці річки Слонівка. На нозі дівчинки була одна шкарпетка, решта одягу – валялась неподалік, – пише сайт ОГО.
За словами правоохоронців, дівчинку спершу зґвалтували, після чого задушили. За підозрою у скоєнні цього злочину міліціонери затримали 22-річного мешканця Радивилова.
Проти затриманого порушили кримінальну справу за фактом навмисного вбивства. Він вже написав явку з каяттям. Слідчим він повідомив, що задушив дівчинку, оскільки був п\'яним, а жертва – кричала. На його рахунку дві судимості. Одна – за те, що побив міліціонера, інша – за хуліганство. Обидва покарання були умовними.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Roman Показати IP 1 Грудня 2009 13:37
Розстріляти і суду не потрібно.Виродок.
Юка Показати IP 1 Грудня 2009 15:13
за таке до кінця свого нікчемного життя гнити у в'язниці буде мало!
seal Показати IP 1 Грудня 2009 15:34
Я би таких нелюдів вішав за причинне місце посеред площі!
OrestN Показати IP 1 Грудня 2009 18:56
Заради таких потвор пора запровадити смертну кару через повішення на міському майдані.
alex Показати IP 1 Грудня 2009 23:24
Жах. До чого приводить наше гуманне правосуддя. Два рази судимий і два рази умовно. Хіба таке можливо? Заплатив і можливо. А зараз ще зменьшать термін, тому що прийшов з каяттям. Таким виродкам не місце серед людей.
VSC Показати IP 2 Грудня 2009 11:06
Ах какие суровые коментаторы. А вы не подумали, что завтра вас осудят по ложному обвинению и повесят за причинное место, привселюдно на площади.
seal Показати IP 2 Грудня 2009 15:59
to VSC. По-перше, судячи з усього звинувачення зовсім не хибне. Адже підозрюваний сам визнав свою провину. По-друге жити потрібно так, щоб навіть думки ні у кого не виникало висувати проти вас БУДЬ-ЯКІ звинувачення, не кажучи вже про звинувачення у кримінальних (та ще й таких) злочинах. Ну і по-третє - особисто я дотримуюсь таких життєвих принципів, що Ваші аргументи в даному випадку на мене не діють. І, на завершення, цікаво, чи таким же був би Ваш коментар, якби поставити Вас (не приведи Господь) на місце батьків цієї дівчинки?
Богдан Показати IP 3 Грудня 2009 13:22
В Україні вже були випадки, що людей засуджували хибно і будуть надалі, явка з каяттям може бути оскаржена в суді, як така що була написана під тиском (в т.ч. погрози) з боку міліції... Моя особиста думка - я за смертну кару, але 5 років потріно тримати в тюрмі смертників, мало чого хто міг підтасувати чи підставити людину, та і влада у на міняється раз в 5 років...
Таня Показати IP 3 Грудня 2009 20:24
Дивно читати коменти тих, хто на боці гвалтівника. Скажіть а у вас власні діти є? В чому винна СЕМИРІЧНА сільська дитина??? В тому що у 22 річного бугая гормони заграли?
Богдан Показати IP 4 Грудня 2009 11:09
to Таня. В мене дітей не має. Я розумію, що є вбивця, якого необхідно покарати, як я писав я навіть за смертну кару, але потрібно довести, що це саме той вбивця...
ВНФ Показати IP 31 Грудня 2009 04:58
Его надо посадить на кол и уже не условно.
VfМаксим Показати IP 31 Грудня 2009 12:26
Почему власть судит за педофилию только холопов? А ВЛАСТЬ ИМУЩИХ ПЕДОФИЛОВ И УБИЙЦ БОГОТВОРИТ И НАГРАЖДАЕТ!? Когда будут сидеть в тюрьме ДЕПУТАТЫ ВЕРХОВНОГО СОВЕТА по АРТЕКОВСКОМУ ПЕДОФИЛЬНОМУ ДЕЛУ!!??Или власть имеет право сношать детей и всех граждан во все отверствия???!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus