USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Перевіряли салон відеоігор, а виявили підпільний гральний зал

29 Вересня 2009 10:06
ДПА у  Волинській області  вже готує судовий позов на застосування фінансових санкцій у відповідності до статті 3 Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» до ковельчанина, котрий в обласному центрі розгорнув підпільний гральний зал. Про це 29 вересня інформують «Волинські Новини».
Співробітники волинської податкової міліції, які й викрили факт надання платних послуг у сфері грального бізнесу всупереч закону, незабаром спрямують зібрані матеріали до органів внутрішніх справ для порушення кримінальної справи. За свою підприємницьку ініціативу підприємець, цілком ймовірно, постане перед судом.
Як повідомили у УПМ ДПА в області, на вулиці Кравчука, що в Луцьку, підприємець Д. в ринковому контейнері нібито пропонував відеоігри, а позаочі тримав гральні автомати.
Податківці достеменно встановили, що саме ковельчанин за місцем реєстрації, але лучанин за сферою протизаконної діяльності Олександр Д. був організатором азартних розваг і водночас виконував функції оператора ігрового залу. Підприємець Д. своєї причетності до грального бізнесу в підпіллі не заперечував і надав підтверджуючі документи на оренду  приміщення та  гральних автоматів.
Співробітники волинської податкової міліції вилучили 16 гральних апаратів, які використовувались для здійснення забороненої діяльності, орієнтовною вартістю 320 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Справедливий Показати IP 29 Вересня 2009 11:42
Автомати віддадуть, бо то приватна власність. А перед судом не стане. "Помаже", де потрібно, та й годі. Ще жоден не сів. І не сяде. Згадайте - "Бандити будуть сидіти в тюрмах!..."
Справедливий Показати IP 29 Вересня 2009 12:18
Автомати віддадуть, бо то приватна власність. А перед судом не стане. "Помаже", де потрібно, та й годі. Ще жоден не сів. І не сяде. Згадайте - "Бандити будуть сидіти в тюрмах!..."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus