USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Під Луцьком фура з мінватою в’їхала у мікроавтобус. Фото

14 Червня 2019 16:19
Дорожньо-транспортна пригода, під час якої водій великогабаритної фури Renault з мінеральною ватою зіткнувся з мікроавтобусом Renault Traffic, трапилася поблизу села Рованці.

Зі слів очевидців, аварія сталася о 15:08.

Як повідомили свідки аварії, зіткнення транспортних засобів трапилося на об’їзній трасі, поблизу автомобільного салону «Vоlkswagen».

Очевидці припускають, що водій вантажівки втратив пильність, ймовірно, через спеку і в’їхав у мікроавтобус.

Унаслідок ДТП Renault отримав значні механічні пошкодження з правої сторони.

На проїжджій частині – вміст вантажівки.

Як стверджує водій вантажівки, мікроавтобус зупинився, а потім "увімкнув поворот". На цей час між транспортними засобами була відстань близько 30 метрів, тож водій вантажівки не мав шансів на гальмування і, уникаючи зіткнення, почав з'їзд з проїжджої частини в кювет, та, на жаль, не встиг.

Як повідомили свідки аварії, внаслідок ДТП ніхто із людей суттєво не постраждав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ага Показати IP 15 Червня 2019 00:44
реклама блок трейду. ) а якщо серйозно дотримуватись дистанції треба, особливо зважаючи на те що культура водіння в більшості в Україні просто відсутня. хочу повертаю, хочу прямо їду, хочу зупинюсь де мені треба.
лучанин. Показати IP 17 Червня 2019 15:04
там на цій трасі біля цього магазину щомісяця я бачу аварії .Невже не можна якось обмежити швидкість руху.Кожний гонить як може.Просто водій фури схопи гаву (говорив по телефону чи ..)тепер робить когось крайнім .Треба не забувати і тримати дистанцію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus