USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під Луцьком - смертельна аварія

1 Березня 2014 13:22
Одна людина загинула, інша травмована - такі наслідки подвійної аварії, яка трапилася у Ківерцівському районі на автодорозі сполученням Луцьк – Маневичі, біля повороту на село Піддубці. Про це повідомили у прес-службі УМВС України у Волинській області.

Вчора близько 19:50 36-річний житель Луцького району, керуючи автомобілем «ВАЗ 21099», збив 49-річного жителя міста Ківерці. Внаслідок наїзду пішохід від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди.

Окрім того, допомогти постраждалому із автомобіля «ВАЗ» вийшла 28-річна пасажирка, жителька міста Луцька, яку в подальшому збив автомобіль «Опель омега» під керуванням 25-річного жителя Рожищенського району. У результаті жінка із тілесними ушкодженнями госпіталізована в травматологічне відділення центральної районної лікарні.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство, під час якого будуть встановлені всі обставини автопригоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ирина Показати IP 1 Березня 2014 15:09
Ну, вообще уже доигрались! Неужели так трудно аккуратно ездить?! Что те люди, которые на Майдане погибли, зря ?! тут на наших дорогах под носом ежедневно больше, чем в военное время людей убивают! Посадить на 20 лет, чтоб неповадно было! Сколько можно уже!!! Сволочи!
Анонім до Ирина Показати IP 2 Березня 2014 03:41
Почему же зря? Они честно защищали госдеп сша! Это если чистую правду хотите.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus