USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Під час підтоплення у Луцьку врятували інваліда. ФОТО

31 Липня 2013 14:47
59-річному лучанину – інваліду І групи - відпомпували воду з його присадибної ділянки, підвалу та коридору будинку, що на вулиці Кривоноса у Луцьку. Інцидент трапився вчора, 30-ого липня.

Про це повідомили у ДСНС в області.

Чоловік є інвалідом І групи (без однієї ноги) та проживає із своєю 82-річною мамою. Самотужки викачати воду він не в змозі, тому й викликав рятувальників за номером «101».

Нагадуємо, що 30 липня в місті Луцьку пройшла велика злива, яка завдала багато проблем і клопоту мешканцям обласного центру.

Загалом рятувальники надали допомогу 50-и громадянам у проведенні аварійно-рятувальних робіт унаслідок негоди у Луцьку

За станом на 13:00 31 липня Луцьку пожежно-рятувальні підрозділи проводять наступні аварійно-рятувальні роботи:
- за допомогою пожежно-рятувальної техніки та насосного обладнання здійснюється відкачування води з підвальних приміщень міської лікарні з поліклінікою по проспекті Відродження, 13, загальноосвітніх школах № 2, 7, пологовому будинку міста, від 6-ти житлових будинків приватного сектору по вулиці Нікішева та Верещагіна, з підвальних приміщень 5-типоверхових житлових будинків по проспекту Відродження, 11 та Грушевського, 27, трансформаторної підстанції по вул. Вороніхіна;
- рятувальним відділенням АРЧ проведено розчищення проїжджої частини від поваленого дерева в селі Жидичин Ківерцівського району.


Всього задіяли 13 одиниць техніки та 52 чоловіки особового складу підрозділів і апарату У ДСНС в області.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus