USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Під Донецьком розбився літак із фанатами «Шахтаря». ФОТО. ВІДЕО

14 Лютого 2013 08:38
У літаку під Донецьком розбилися футбольні фанати, які летіли на матч «Шахтар» - «Борусія. Так, під час аварійної посадки Ан-24 зарився носом у ґрунт, після чого перекинувся і розвалився.

Про це інформує ТСН.

Число жертв аварії літака Ан-24 під Донецьком становить 5 осіб. 12 постраждалих забрали машини «швидкої допомоги».

Нагадаємо, ввечері в середу, 13 січня, літак авіакомпанії «Південні авіалінії», що летів в Донецьк із Одеси, здійснив аварійну посадку в Донецькому міжнародному аеропорту імені Прокоф'єва.

«Велика частина пасажирів врятована. На даний момент четверо загиблих. Ще одну людину видно під уламками, але ми поки не знаємо, чи жива вона. Ще одну людину шукають», - розповів голова Донецької облдержадміністрації Андрій Шишацький.
На даний момент невідома доля однієї стюардеси, яка перебувала в задній частині літака. Шишацький також підкреслив, що пожежі при аварійній посадці не було. За його словами, літак не горів, його вчасно охолодили. Він також повідомив, що зараз Донецький аеропорт закритий, рейси не приймаються. Один з пасажирів літака, Дмитро Вербицький, розповів, що це був чартерний рейс. Всі пасажири були футбольними уболівальниками і прямували на матч Ліги чемпіонів «Шахтар» - «Боруссія» (Дортмунд), який розпочався о 21:45 у Донецьку. За словами Вербицького, на борту літака виникла пожежа, яку швидко загасили.

Раніше в Держслужбі повідомили, що за попередніми даними, літак «Південних авіаліній» при здійсненні аварійної посадки, виїхав за межі злітно-посадкової смуги, після чого перекинувся і розламався. Всього на борту перебувало 45 осіб, з яких 39 були врятовані. За даними аеропорту, на борту перебували 44 людини (36 пасажирів і 8 членів екіпажу).

У Донецькому обласному управлінні МНС однією з версій катастрофи Ан-24 називають погану видимість.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
$ Показати IP 14 Лютого 2013 23:42
Наступний літак компанії "ВІНДРОУЗ". ЖАХ!!! Там просто "шалені" літаки!!!
Льодчік до $ Показати IP 15 Лютого 2013 15:30
А літак там до чого??? Там пілоти винні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus