USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Підозра на коронавірус: у Рівному дівчину відправили на карантин

31 Січня 2020 19:50
У Рівному 22-річну дівчину, яка звернулася до медиків по допомогу, відправили на карантин. Вона повідомила, що відчуває недомагання та нещодавно повернулася з Китаю.

Її вже вклали до спеціального боксу в інфекційній лікарні міста.

Про це інформує Радіо ТРЕК.

«Наразі лікарі вже взяли у пацієнтки аналізи на грип та ГРВІ. Вони вирішили діяти методом виключення, оскільки тестів на коронавірус в Україні поки немає.

Вона нормально почувається. Зараз спостерігають за її станом. Ні на що не скаржиться. Ми то дослідження будемо проводити, але я дуже сумніваюся, що ми щось знайдемо. Це просто перестраховка», – розповів про малоймовірність страшного діагнозу у рівнянки директор обласного лабораторного центру Роман Сафонов.

Дівчину ізолювали на 10 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 31 Січня 2020 20:28
Перестрахуйтесь,звичайно.Вона поки до лікарів прийшла то по маршруткам рознесла бацили.Що за люди,знає що в Китаї епідемія і лізе.От такі вб'ють своєю тупістю багато людей,якщо підозри підтвердяться.В Китаї за тиждень,два лікарню побудували,а в нас навіть визначити чим вона хворіє не можуть,жах.
Андрій Показати IP 31 Січня 2020 22:14
звичайно нічого не знайдуть бо ж як і писали вище в реформованій медецині нема тесту.... якщо хтось і помре то ж не від віруса бо його не виявлять а від якихось пневмоній чи то що ... тому не переживайте вірусу у нас ОФІЦІЙНО не буде як нема наприклад вірусу Коксакі по луцьких садочках.....
Анонім до Андрій Показати IP 1 Лютого 2020 10:00
А в нереформованій медицині звичайно ж тести були.Чого є у вас таку ненависть виедикає те, що Суроун хоч щось зробила. Що дільничий став отримувати нормальні гроші, що хоч якісь послуги ви точно можере отримати безкоштовно.А з тим що наші люди жадібні і недалекі посністю згідна. Купують путівку в Китай, але відмовитися від поїздки жаба душить, бо ж пропаде 1000 чи дві баксів і воно життям і здоров"ям своїм і чужим ризикує, а все одно сунеться в той Китай. Да плюнь ти на ті гроші - раз витрачаєш на подорожі, то не останні. Не вартує та 1000 чи дві того ризику.
олександр Показати IP 1 Лютого 2020 09:26
а по центральних каналах показують як наші дебіли відпочивальники в китаї ради приколу обнімаються з зараженими китайцями знімають це на відео, хваляться а потім їдуть в Україну.
Олександа до олександр Показати IP 1 Лютого 2020 16:15
Як називаються ті, хто дивляться центральні телеканал, хто вірить монопольному, пропагандонистському джерелу інформації, хто поширює цю інформацію далі, хто лінується перевірити правдивість інформації...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus