USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Підпал машини пов'язаний з моєю політичною діяльністю, - депутат Григоренко

26 Березня 2013 18:27
Депутат Луцької міської ради Сергій Григоренко стверджує, що є очевидні ознаки того, що машину, яка була у його користуванні, підпалили зловмисники.

Нагадаємо, пожежа в автомобілі марки Honda, якою користувався Григоренко, сталася близько 22:40 у понеділок, 25 березня, поблизу розважального комплексу «Адреналін Сіті» у Луцьку. Вогонь пошкодив частину днища, одну з колісних арок та колесо, а також частину моторного відсіку й електропроводку.
У коментарі «ВН» депутат Луцької міської ради Сергій Григоренко розповів про свою точку зору щодо інциденту. «Неприємна ситуація. Мої кроки – дати свідчення міліції, щоб встановили зловмисників, а страхова компанія встановлює суму збитків», - зауважив він.

На думку Григоренка, автомобіль, який належить його родичам, підпалили. Так, на місці події міліціонери знайшли певні речові докази. До того ж, відеокамери зафіксували людей, які знаходились поблизу автомобіля на момент підпалу.

Григоренко припускає, що зробили це, ймовірно, через його політичну діяльність. Мовляв, боргів чи власного бізнесу він не має, тому інші причини відкидає. «Намагаюся навести порядок в партії. Це може не подобатися табору політичних конкурентів, і окремим провокаторам, і зрадникам всередині партії», - додав обранець громади.

Окрім того, він зазначив, що гасити пожежу почали охоронці розважального комплексу ще до приїзду пожежників та правоохоронців. Мовляв, задля цього використали 6 вогнегасників.

Також Сергій Гигоренко зазначив, що автомобіль можна поремонтувати.

«Уникнути таких інцидентів неможливо… Сьогодні мене підпалили, а завтра будь-кого іншого», - резюмував обранець громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Патріот Показати IP 26 Березня 2013 19:19
Та кому він потрібен щоб спеціально це робити-менше треба шастати по злачних місцях-проста людина не буде там засідати.
Ґрыцько до Патріот Показати IP 26 Березня 2013 19:46
он не просто так сидел, а криминогенную сттуацию изучал...:)
101 Показати IP 26 Березня 2013 19:42
Страшно гнилий чоловік зовсім.нешкода цього ...
Лучанин Показати IP 26 Березня 2013 20:03
Що це за патріот незнаючи людини починає обгаджувати. Принципова позиція Григоренка не всім подобається, тримайся брате порядні люди з тобою. Камери відеоспостереження зафіксували паліїв, якщо вже зараз міліція не розкриє тоді потрібно рпозбиратись з її керівниками.
РБ Показати IP 26 Березня 2013 22:13
Відповідь Колісника на пікет, який і організував Сергій Григоренко
:) Показати IP 26 Березня 2013 22:27
Цікаво читати коментарі, особливо ті, які Сергій Григоренко (коментатор Лучанин) пише сам собі. Дійсно: тримайся, брате!?!
Лев Показати IP 26 Березня 2013 23:24
Як хочеться бачити порядних людей в правлінні. А чого ж тоді власник сестра а не він податків менше платити? може його бабуся є власником бізнесу якого у нього немає чи брат, сестра, мамаю Цікаво побачити чи прочитати його справи добрі. Виж самі знаете як то в нас роблять все на сімью переписують та на родичів а сам голий босий на голій зарплаті в 2000 за місяць працює.
)))))) Показати IP 27 Березня 2013 08:04
Думаю, що Лев та й всі інші- самі бідні і блаженні і найголовніше порядні. Добре сидіти на місці і зловтішатися... Люди добрі - це біда, а якби люди пострадждали, всі б теж так казали "так їм і треба". Ото подивилися телевізор-десь там чули що таке податок, і ляпають "аби немовчки", ніби знають, хто що з себе представляє і хто скільки заробив. Ідіть всі дружно з такою позицією в раду. Цікаво, а чому ніхто не звинувачує того, хто зробив підпал. Така акція теж коштує гроші, і немалі. Да, Сергію, доброзичливиків в нас хватає. Той хто має свою чітку позицію - тому нелегко. Тримайся, брате, тримайся...І не зважай на ці дитячі коментарі. Якби хоч хтось був на твому місці, може і зрозуміли б, що нелегко зараз відстоювати свої переконання
Віктор Показати IP 27 Березня 2013 10:38
О, як в нас справи вирішуються. Лихі 90-ті повертаються? Кругом одні бандюгани, які машини палять людей вбивають? Чи то 90-ті нікуди не дівалися, а бандюки під підприємців і т д перепрофілювалися?
Ирен Показати IP 27 Березня 2013 12:15
Та не захищайте його, не бідненький ще одну купить.Та не за нас він бідкається, а за себе.Хай живе за 2000 зарплати і ніхто йому палити не буде машини, бо він її не буде мати за що купити.Таких не жаль всі вони ворюги

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus