USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Після маминих побоїв хлопчик потрапив до реанімації. Відео

29 Червня 2010 14:47
Виховуючи хворого на ДЦП 4-річного сина, мати кілька разів з усієї сили ліктем у живіт ударила малюка й пошкодила внутрішні органи.

Про це повідомляє Телеканал НТН.

Свого часу «гуманний» суд пожалкував неврівноважену жінку й дозволив їй виховувати сина - хворого на ДЦП. А вона довиховувалася до того, що дитину, якій лише 4, ледь врятували. 26-річна мати кілька разів з усієї сили ліктем у живіт ударила малюка й пошкодила внутрішні органи.

Син Вадим був неспокійний, проте попри стогін та крики Вадима мати відвела його у спецшколу. Там дитину почало нудити, піднялася температура. Зарадити хлопчикові спробували в медпункті, а коли йому стало зовсім зле, подзвонили матері. Вона забрала сина додому, але заходилася не лікувати, а бити.

«Як приїхали додому, я поклала його в ліжечко. Думала, може що не те дала, може, пройде це. А воно не проходило: він все рвав-рвав. Я вдарила вже його рукою біля вуха. Тильною стороною долоні. Це був один удар», - запевняє Ірина.

Тільки близько 20-ї години, коли чотирирічний малюк уже був напівживий, мати викликала «швидку». Вадима одразу ж доправили в реанімацію, а вже за 10 хвилин - оперували.

Завідувач відділу Волинської дитячої лікарні Олег Тацюн розповідає, що у дитини був розрив одного з органів черевної порожнини. «Стан дитини по поступленні важкий був. Було проведено оперативне втручання, ліквідовано саму травму. Натепер дитина у нашому відділенні на лікуванні, в реанімації. Стан - важкий, стабільний. Є незначна позитивна динаміка. Але про подальші прогнози говорити рано», - розповів лікар.

Що дитину травмовано ударами в життєво важливі зони, медики одразу повідомили міліцію. Правоохоронці почали спілкуватися з матір'ю хлопчика, цікавитися її способом життя.

Старший слідчий Луцького МВ міліції Володимир Антонюк каже, що матір не може впоратися із вихованням дитини. «Вже зверталася служба у справах неповнолітніх до суду декілька років тому стосовно позбавлення батьківських прав, визнання її недієздатною, але суд на той час порахував, що вона може виховувати дитину. І це привело до того, що зараз сталося», - каже правоохоронець.

Матір дитини тримають у луцькому СІЗО. Проти неї порушили кримінальну справу - умисне завдання тяжких тілесних ушкоджень. І хоча жінка є єдиною годувальницею хворого сина, відповідальності їй не уникнути. Цього разу дитину в неї таки відберуть і лікуватимуть та утримуватимуть державним коштом. А матір-кривдницю, котра, до речі, на обліку у психлікарні, ізолюють, щонайменше, на три роки.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
розумна Показати IP 4 Липня 2010 10:47
таких треба каструвати
Human до розумна Показати IP 7 Липня 2010 12:27
Пані "розумна" каструвати можна тільки чоловіків. А дитину шкода...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus