USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поблизу Луцька бус влетів у електроопору. Водій - в реанімації

22 Лютого 2016 13:13
На автодорозі в селі Лище Луцького району у суботу ввечері 20 лютого «Меrcedes Sprinter» влетів у бетонну огорожу та врізався в електроопору.

Водія госпіталізували в реанімацію.

Про це повідомили у Секторі комунікацій ГУ Нацполіції у Волинській області.

За кермом автомобіля «Меrcedes Sprinter» перебував 33-річний лучанин. Ймовірно, що водій не впорався з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини, де й зіткнувся з електроопрою.

У ДТП водій отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували в реанімаційне відділення луцької міської лікарні. У чоловіка діагностували політравму та алкогольне сп’яніння.

Пасажир буса, 33-річний мешканець Луцького району, також отримав тілесні ушкодження. Від госпіталізації відмовився.

Цього ж дня близько 20 години на вулиці Набережній у Луцьку 34-річний лучанин, керуючи автомобілем «Renault Kangoo» виїхав на газон перехрестя з кільцевим рухом.

Внаслідок автопригоди пасажир автомобіля, 37-річний мешканець обласного центру, отримав тілесні ушкодження. Від госпіталізації відмовився.

За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочаті кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus