USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поблизу Луцька ВАЗ врізався в маршрутку

5 Лютого 2016 11:18
Учора, 04 лютого, ввечері близько 22 години на автодорозі в селі Рованці Луцького району легковик «ВАЗ-21099» врізався в маршрутне таксі. Водій легковика в реанімації.

Про це повідомили у секторі комунікації ГУ НП у Волинській області.

За кермом автомобіля «ВАЗ» перебував 38-річний мешканець обласного центру. Ймовірно, що він не вибрав безпечну швидкості руху не впорався з керуванням та зіткнувся з маршрутним таксі «Богдан», під керуванням 49-річного жителя Луцька.

Внаслідок автопригоди водій легковика отримав тілесні ушкодження. Медики діагностували в нього закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій грудної клітки, забійна рана голови. Окрім того водій «ВАЗа» був у стані гострої алкогольної інтоксикації. Його госпіталізували в реанімацію Луцької центральної міської клінічної лікарні.

Водій та пасажири маршрутного таксі не постраждали.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують всі обставини пригоди.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Зайчик Показати IP 5 Лютого 2016 11:43
Ану давайте... Мажори на дорогах,безкарність,п'яні за кермом і т.д.))))))))) мабуть,мовчатимете,жаби
АС до Зайчик Показати IP 5 Лютого 2016 13:25
Чому люди у цьому бачать погане? Це добре, у всьому треба бачити позитив ну одним дурньом менше нам баби ще народять проблему зробили... Лікарі рихтовщики могильщики поліцаі статистисти всі зато при ділі і не скучьно
Зайчик до АС Показати IP 5 Лютого 2016 14:38
Не розпинайтеся,я не розглядаю ніякі сторони,ні добрі,ні погані,але точно знаю,що якби то був не ВАЗ,а розкішна іномарка,то в коментах тут на г*мно зійшлися б)
Альона до АС Показати IP 5 Лютого 2016 22:05
а.то.нічього.що.діти.могли.залишитись.без.батька якщо.не.знаєш.то.лишній.раз.не.коментуй!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus