USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поблизу Нововолинська – масштабна ДТП. Фото

17 Січня 2017 08:09
Дві ДТП за участю 6 автомобілів трапилися 16 січня при в’їзді у Нововолинськ на трасі «Ковель – Жовква» (поблизу нововолинської шахти №2). Також обабіч дороги в полоні опинилися фури, які не могли продовжити рух без допомоги рятувальників.

Як повідомляє БУГ, причиною дорожньо-транспортної пригоди стала аварійна дорога, яка, зі слів очевидців, не посипалася піщано-сольовою сумішшю вже останні три дні.

Із 19:00 на місці події рятувальна служба з Іванич витягувала фури та легковики з кюветів, куди вони злетіли через слизьку дорогу. Внаслідок цього на дорозі уторився затор із декількох десятків автівок.

Рух на дорозі регулювала поліція, яка допомагає контролювати пропуск автомобілів в обидві сторони.

Також очевидці зазначають, що стан дороги з Нововолинська до Володимира-Волинського ще гірший. Так, у селі Суходоли фури не можуть виїхати під гору, щоб потрапити до села Дігтів.


.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ігор Показати IP 17 Січня 2017 14:02
водії винні на них по 286 статті складуть протоколи. а комунальникі наші святі... їх зима застала як завжди в росплох.... ПОЗОР ЦІЙ КРАЇНІ ЧИНОВНИКІВ ГРАБІЖНИКІВ ... ВИ ДІ-АРАСИ СКАЖІТЬ ЛЮДЯМ СКІЛЬКИ ВИ БУДЕТЕ КРАСТИ І РОБИТИ З ЛЮДЕЙ ВИННИХ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus