USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Подробиці смертельної ДТП, в якій два авто збили чоловіка

10 Листопада 2017 19:34
Стали відомі подробиці смертельної ДТП, що трапилася вечірньої пори 10 листопада на вулиці Набережній.

Зі слів очевидців аварії, після зіткнення з автомобілем Фольксваген на тіло чоловіка ймовірно наїхав бус Опель Мовано.

На автомобілі Фольксваген чітко видно сліди механічних пошкоджень, що свідчить про те, що саме цей автомобіль збив чоловіка.

Водіїв обох автомобілів наразі відправили на освідування.

Як стало відомо, загиблий проживав поруч із місцем пригоди з дружиною та дітьми.

Зі слів дружини, коли їй зателефонували та повідомили про смерть чоловіка, вона здогадувалася, що це був саме він, оскільки бачила процес оформлення ДТП.

Наразі чекають на прибуття родичів загиблого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олег Показати IP 10 Листопада 2017 20:01
Погляньте на дорожне покриття хоть хотiвби затормозити то не вiдразу вийшлоб ,Як не ями то камiння з горбами,коли буде порядок на тiй набережнiй????????????
Інна Показати IP 10 Листопада 2017 23:02
Дуже шкода чьоловіка,та співчуття рідним. Але коли вже люди зрозуміють,що ПДР стосується усіх.А вданому випадку:Пішоходам забороняється!!! a) Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід; в) допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину; г) переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження; ґ) затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов’язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху; д) рухатися по автомагістралі чи дорозі для автомобілів, за винятком пішохідних доріжок, місць стоянки і відпочинку.
Лучанин до Інна Показати IP 11 Листопада 2017 00:27
Так то воно так, але давно в нас ПДР дружать з здоровим глуздом, так само як і автомобілісти з ПДР? Де там знаходиться найближчий перехід? Спробуйте дати собі відповідь на ці питання. А людина ця винувата лише в тому що не дочекався поки буде можливість безпечно перейти через дорогу, чим і поплатився. Співчуття рідним та близьким. В даних випадках я знаю лише одну пряму провину пішохода - це коли він(вона) пре на червоне світло по обладнаному переходу! Да, на часі нові зміни до ПДР, дуже хотілося б почути від Вас схвальну відповідь (бажано без матів).
ІННА до Лучанин Показати IP 12 Листопада 2017 02:27
Здоровий глузд не завжди співпадає з дотриманням ПДР, тому багато хто з водіїв ще дотримуються народного правила трьох ДДД. Дай Дурному Дорогу. Ви праві, загиблий винен в одному, не дочекався безпечного переходу. Але до чого він призвів... горе в сім'ї, розбитого авто, життя з душевною провиною людини яка збила,та по збігу обставин і взагалі невинного водія буса,та їх сімей. А отже це одна і основна помилка яка спричинила ДТП. А на рахунок переходу, загиблий працював в дорожній службі, їздив за кермом, так що добре знав, що якщо в зоні видимості немає піщоходного переходи, таким являється зріз дороги на перехресті, так що перехід в зоні видимості був. Але як завжди піщоходам лінь пройти 10 а тим більш 100м.
Лучанин Показати IP 10 Листопада 2017 23:42
Зробили автобан посеред міста! Потрібно негайно там примусово заспокоїти трафік, і більше переходів. Тут ніхто не винен. Не вигадуйте колесо, і погляньте як проектують дороги в європі.
Serg Показати IP 11 Листопада 2017 00:43
Лучанин, ти сам був на Набережній? Чоловіче там ремонт продовжується з весни, а ти про "трафік". Освітлення території "нуль" чи тобі на фото невидно? Люди схаменіться... І не робіть у цій ситуації винного водія, насам перед тут винен пішохід... Перехід дороги не в встановленому місці це раз, мало освітлена територія це два, і якого милого понесло в кущі посеред ночі це три? Люди дивіться за собою, і ставте себе на місце водія, в такій ситуації може бути будь хто з нас... На даний час в Луцьку пішоходи почувають себе " королями автобаму" і перебігають дороги там де це непередбачено в наслідок цього і трапляються ДТП. Да і водії маршрутак теж "Абарзєлі" їздять як їм заманеться, при цьому створюючи аварійні ситуації...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus